Wij zijn met recht een Zorg-Groep te noemen. Enerzijds een groep professionals uit diverse vakgebieden die hun kennis en krachten hebben gebundeld en anderzijds een platform waar bedrijven in de bouwsector zich kunnen aansluiten om collectief de specifieke moeilijkheden en uitdagingen aan te pakken.
Het unieke concept dat we op de markt hebben gebracht, door professionals vóór professionals, biedt solide oplossingen voor elke ondernemer in de bouw.


Ons Team
Onze specialisten zijn vernieuwers, probleemoplossers met jarenlange ervaring in de bouwsector. Allen met verschillende vaardigheden en komend uit verschillende vakgebieden dragen ze hun steentje bij aan het complete pakket dat is samengesteld. Gemeenschappelijke doelstelling van het team is het actief uitvoeren, ondersteunen en ontwikkelen van het innovatieve product, ontworpen voor de totale ontzorging van de ZZP’er.


Missie-Visie
Vernieuwers en probleemoplossers streven ernaar om voor alle vraagstukken passende oplossingen te vinden en te scheppen. Dit doen we omdat we menen dat zelfstandige ondernemers door de handen ineen te slaan veel voordelen kunnen behalen op elk gebied. We doen het samen met elkaar voor elkaar.

“Zonder Zorgen Bouwen”

Ben jij er klaar voor?

Speciaal voor de Bouw

Speciaal voor de Bouw

Van ZZP naar ZZB

Van ZZP naar ZZB

Oplossingen voor alle vraagstukken

Oplossingen voor alle vraagstukken